Wafels maken

Vandaag 15 december 2012 van 1 tot 3 in de namiddag kan je Sofie Dumont zien wafels maken met chocolade en Sweet Mix in Antwerpen.

Sofie staat nu wafels te bakken bij Willy Vanilli in Antwerpen op de Wapper. Ijsventer Willy Vanilli uit Wilrijk is nu ook bekend voor zijn “Lange Wapper wafels”: een 30tal cm lange wafellollies gebakken rondom een stokje en daarna nog even in chocolade gedompeld. Deze vanillewafels worden zowel lekker warm als koud gegeten. De Lange Wapper behaalde bovendien de Innovation Award van de Horeca Expo Vlaanderen in 2009:Dat Sofie lekkere wafels kan bakken heeft ze al enkele keren op TV getoond, maar nu kan je ze zelf gaan proeven. Meteen wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om Sofie’s Sweet Mix kruidenpotjes voor te stellen aan het publiek dat houdt van lekker gebak.

De wafelijzers voor de Lange Wapper wafel zijn reeds in de handel verkrijgbaar: een duidelijk succes op feestjes, vooral bij de kinderen. Geen toeval dus dat toekomstige mama Sofie even langskomt.

Deel en Geniet !

OF EEN ANDER RECEPT?

Laat Weten Wat Jij ervan Vindt!

*